TANDLÆGE NUUK

VELKOMMEN TIL DIN TANDLÆGE I NUUK

NYSTRUP KIGUTIT

PCB

Nystrup Kigutit ApS

3900 Nuuk, Grønland – HJ Rinksvej 3

Telefon: +299 31 10 16

info@nystrupkigutit.gl

PCB

VORES ÅBNINGSTIDER

Mandag – 08:00 – 16:00
Tirsdag – 08:00 – 16:00
Onsdag – 08:00 – 16:00
Torsdag – 08:00 – 16:00
Fredag – 08:00 – 16:00

TYPISKE BEHANDLINGER

LEDER DU EFTER EN TANDLÆGE I NUUK?

Vi vil meget gerne byde dig velkommen som patient hos Nystrup Kigutit – din nye tandlæge i Nuuk. Vi glæder os til, at vedligeholde og bevare dine tænder.

Din tandlæges vigtigste opgave er, at give dig den bedste oplevelse og behandling – og derfor er vores fokus rettet specifikt mod dig og dine tænder.

PROFESSIONEL TANDLÆGE-OPLVELSE

Som patient hos tandlægen Nystrup Kigutit i Nuuk, er det vigtigt for os, at du er oplyst om de behandlinger du har behov for og hvordan Nystrup Kigutit bedst muligt kan hjælpe dig og dine tænder. Derfor sørger vi altid for, at informere og hjælpe dig igennem behandlingen.

Vi kan naturligvis indhente journal fra anden tandlæge, hvis dette er noget patienten ønsker.

TANDLÆGE I NUUK – FOR ALLE I GRØNLAND

I Grønland kan du frit vælge hvilken tandlæge du vil have. Uanset hvor du bor, er du altid velkommen hos Nystrup Kigutit. Vores klinik ligger centralt i Nuuk – se evt. kortet nederst på siden.

TANDBEHANDLINGER I NUUK

Vi udfører de fleste former for tandbehandlinger på tandklinikken i Nuuk. Vi har desuden også tilknyttet kirurger og bøjletandlæger. Vi laver alle store og komplicerede behandlinger – og vi laver også tandrensninger, rodbehandlinger, tandudtræk og meget mere.

Du kan læse mere om vores behandlinger her.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig.

ÅBNINGSTIDER

Mandag
08:00-16:00

Tirsdag
08:00-16:00

Onsdag
08:00-16:00

Torsdag
08:00-16:00

Fredag
08:00-16:00

Tandlæge Nuuk

ÅBNINGSTID:

Vi har åbent 08:00-16:00

%

Smertefri behandling

VIDSTE DU AT…

– stress kan medføre tandproblemer, såsom paradentose og tandkøds-sygdomme?


Kilde: Statens Institut for Folkesundhed

KNÆKKET TAND

Hvis uheldet er ude og du kommer til at knække en tand, er det vigtigt at du straks kontakter din tandlæge. Sørg for at belaste tanden så lidt som muligt, hvis du er kommet til skade.

 

GÅ TIL TANDLÆGEN, HVIS DU HAR TANDPINE

Vi får alle tandpine, på et tidspunkt. Skulle du få tandpine, så tag fat i din tandlæge i Nuuk. Vi kan altid tilbyde dig en tid – samme dag, hvis du har tandpine. Dæmp eventuelt tandpinen midlertidigt med smertestillende piller.

 

SMERTEFRI BEHANDLING

Noget af det værste – er smerter i tænderne. Det er næsten ligeså frygteligt med smertefuld tandbehandling. Hos Nystrup Kigutit går vi meget op i at behandlingerne bliver gjort 100% smertefrit. Kom til tandlægen hos Nystrup Kigutit i Nuuk – vi sørger altid for sufficient smertelindring.

 

TANDRETNING

Hvis du ønsker at få rettet dine tænder, så kom forbi Nystrup Kigutit. Vi tilbyder tandretning på tandklinikken. Tag en snak med vores tandlæge om, hvilke behandlingsmuligheder der er for dig.

NYSTRUP KIGUTIT

Her bor vi - bestil tid i dag

SPØRG TANDLÆGEN