VORES DYGTIGE PERSONALE

Jason Nystrup

Tandlæge

JASON NYSTRUP

Jason er opvokset i Nuuk og uddannet på Århus Universitet.

Jason er autoriseret og uddannet tandlæge fra Århus tandlægeskole.

Han startede med at arbejde i privat praksis i Danmark efter endt uddannelse, hvorefter han flyttede tilbage til Nuuk og arbejdede som distriktstandlæge.

Som person er Jason tålmodig og venlig, der sætter patienterne i centrum og altid vægter at opretholde en høj faglighed.

Har deltaget i flere kurser heriblandt:

  • Videreuddannelse inden for kirurgi.
  • Certificeret Straumann implantat kursus.
  • Endodontiske kurser. (Rodbehandling)
  • Parodontal behandling og regeneration.

MARTHA DANIELSEN

Martha er vores dygtige klinikassistent og blæksprutte på klinikken. Martha og Jason har arbejdet sammen i en årrække i Nuuk.

Martha assisterer ved tandlægestolen og laver tandrensninger.

Martha Danielsen

Klinikassistent

LARS PALLESEN

Kæbekirurg

LARS PALLESEN

Lars er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet 2000 og blev uddannet specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi fra Rigshospitalet i 2009. Lars har stor erfaring med oral kirurgi og implantologi.

Lars og Jason diskuterer behandlingsplaner for den enkelte patient på klinikken og Lars vil til tider være på klinikken og foretage kirurgiske behandlinger i samarbejde med vores egen tandlæge.

HENRIK ERIKSEN

Henrik blev uddannet på Århus universitet, hvor han både har taget hans tandlæge- og specialist uddannelse.

Henrik har været underviser på Århus universitet i tandretning og har blandt andet også undervist Jason på tandlægeskolen i sin tid.

Henrik er en dygtig og omsorgsfuld ortodontist der vægter fagligheden højt. Henrik laver i samarbejde med tandlægen på klinikken behandlingsplaner over patienter der ønsker tandretning.

HENRIK ERIKSEN

Bøjletandlæge