TANDLÆGESKRÆK

På klinikken går vi meget op i at behandle tandlægeskræk, så du føler dig i gode og trygge hænder fra første gang du besøger klinikken. Tandlægeskræk er ganske almindeligt, og der er mange der har det ligesom dig.

HAR DU TANDLÆGESKRÆK?

På klinikken går vi op i at behandle din angst for tandbehandlinger. Det er vigtigt at du fortæller, hvorfor du er bange og hvad du er bange for. Vi vil ikke presse dig ud i noget uden at du er er helt afklaret med det. På klinikken yder vi 100% smertefrie behandlinger, som gør at du bliver mere rolig. Det kan være en god idé at have en konsultation med din tandlæge første gang du møder op for at få afklaret dine spørgsmål og behov.

HVAD GØR VI MED TANDLÆGESKRÆK?

Vores erfaring viser at patienter med tandlægeskræk, bliver mere rolige hvis de høre musik, så tag gerne musik med under behandlingen.

For dig med tandlægeskræk vil det være en god ide at, vælge en tandlægetid tidligt på dagen, så du ikke skal gå og være bange og nervøs hele dagen.

Derudover kan det være en hjælp for dig at få regelmæssige eftersyn, så du kommer ind i en god rytme og får mere tillid til din tandlæge.

På klinikken tilbyder vi beroligende medicin såfremt du finder det nødvendigt. Så kan du slappe mere af inden en behandling. Efter denne behandling, skal det pointeres, at man ikke må køre bil og det anbefales, at man tager en anden form for transportmiddel.

Når du bestiller en tid, så gør os opmærksom på at du lider at tandlægeskræk, så vi kan sætte god til af til dig.

SPØRG TANDLÆGEN